Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: در حال حاضر حدود ۶ میلیون نفر مستاجر در تهران داریم که اگر قانون اعمال شود، بخشی از این خانه‌های خالی به بازار عرضه شده و بخشی از مشکلات مسکن را حل می‌کند.

گروه راه و مسکن بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ سید البرز حسینی، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با بازارنیوز، پیرامون اتصال سامانه‌های وزارتخانه‌ها به سامانه املاک و اسکان وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: در ابتدای کار، هرکسی برای خود سامانه‌ای داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
برای این که اطلاعات این سامانه تکمیل شود، نیاز داشت که از دستگاه‌های دیگر اطلاعات دریافت کند. شاید در ابتدای کار برخی از دستگاه‌ها برای ارائهع اطلاعات امتناع می‌کردند، ولی با گذشت زمان و پیشرفت کار، این مشکلات حل شد. بخش عظیمی از اطلاعات این سامانه تکمیل شده است. امیدواریم این اطلاعات به دستگاه‌های مرتبط به بحث مسکن در کشور کمک کند. همکاری دستگاه‌ها می‌تواند به برطرف کردن خطا‌ها در تصمیمی گیری برای مسکن در کشور کمک کند.

وی درباره عدم همکاری وزارت رفاه با  وزارت راه و شهرسازی در تکمیل اطلاعات سامانه املاک و اسکان گفت: سامانه رفاه ایرانیان وزارت رفاه، در ارتباط کامل با سامانه املاک و اسکان وجود دارد و برای اطلاعات از دهک‌های پایین و اقشار آسیب پذیر فاقد مسکن از آن استفاده می‌شود.   *علت خوداظهاری در سامانه املاک و اسکان

حسینی، در ارتباط با خوداظهاری مردم برای ثبت اطلاعات تا ۱۹ خرداد در این سامانه گفت: برای تکمیل اطلاعات این سامانه، مردم باید اطلاعات خود ثبت کنند. این اقدام از این جهت است که افراد حقیقی و حقوقی همچون بانک‌ها و موسساتی که منازل زیادی را در اختیار دارند، ساماندهی شوند. اگر این سامانه وزارت راه و شهرسازی تکمیل شود، از حیث مدیریتی برای تامین مسکن می‌تواند برنامه ریزی کند.

وی افزود: همچنین دولت می‌تواند از حیث اطلاعاتی که از این سامانه به دست می‌آید، برای اجاره داری و ساخت مسکن، خانه‌های خالی و املاکی که در دست اشخاص حقوقی که بنگاه داری می‌کنند است را به دست آورد؛ لذا از این طرف می‌تواند برای سیستم مسکن در کشور کمک کننده باشد.

حسینی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۶ میلیون نفر مستاجر در تهران داریم که اگر قانون اعمال شود، بخشی از این خانه‌های خالی به بازار عرضه شده و بخشی از مشکلات مسکن را حل می‌کند.   *کشورهای مختلف سامانه‌های مشابه دارند
سخنگوی کمیسیون عمران درباره وجود چنین سامانه‌هایی در سایر کشور‌های دنیا، اظهار کرد: در همه دنیا اطلاعات املاک موجود است و هر کشوری بر اساس ساختار‌های خود، یک اقدام مدیریتی را انجام داده و هر سازمانی باید بنابر نوع فعالیت خود سامانه‌ای داشته باشد. البته برای این که این سامانه‌ها به هم متصل شوند، نیاز به یک مرکز است که همه این سامانه‌ها را به هم لینک کند؛ لذا این سامانه فقط مختص ایران نیست و در کشور‌های مختلف وجود دارد.

حسینی در پایان خاطرنشان کرد: حسن این سامانه، کمک به تصمیمات مدیریتی است و به حل نابسامانی‌هایی که در زمینه مسکن وجود دارد، کمک می‌کند. مشکلات زیادی در زمینه مسکن وجود دارد که یکی از آن‌ها عدم دسترسی به اطلاعات صحیح و جامع است. یکی دیگر از مشکلات مسکن، متولیان حوزه مالی و بانک‌ها هستند که با لوکس‌سازی و بنگاه‌داری در این بازار، به مشکلات دامن زده اند. این‌ها مجبورند در این سامانه واحد‌های خود را ثبت کنند که فعالیت آن‌ها در این صورت شفاف و آمار خانه‌های خالی مشخص خواهد شد و طبق قانون، مالیات بر خانه‌های خالی برای آن‌ها وضع می‌شود که میزان آن، رقم‌های سنگینی خواهد بود.

پایان پیام// برچسب ها: سامانه املاک و اسکان ، کمسیون عمران ، مسکن لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OGe

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سامانه املاک و اسکان کمسیون عمران مسکن سامانه املاک و اسکان خانه های خالی دستگاه ها وزارت راه سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۹۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از تایید حدود یک میلیون و ۴۷۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن خبر داد و گفت: بانک‌ها با ۴۴۵ هزار نفر قرارداد امضا کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیداحمد خادمیان مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و 654 هزار و 36 نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و 469 هزار و 875 نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند.

وی با یادآوری این‌که تاکنون یک میلیون و 33 هزار و 305 نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها تاکنون با 445 هزار و 68 نفر (30 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

به گزارش تسنیم،  اوایل اسفندماه سال گذشته دفتر پایش طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازیاز ثبت‌نام یک میلیون و 462 هزار و 160 متقاضی برای دریافت وام ودیعه مسکن خبر داده بود.

تا آن زمان از این تعداد یک میلیون و 296 هزار و 915 متقاضی حائز شرایط اولیه شناخته شد‌ه‌ بودند. از این تعداد نیز 895 هزار و 668 متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند که بانک‌های عامل با 381 هزار و 763 متقاضی (29.4 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران 200 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 150 میلیون تومان، در سایر شهرها 100 میلیون تومان و در روستاها 40 میلیون تومان است.  نرخ سود این تسهیلات 18 درصد و دوره بازپرداخت آن 60 ماهه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • لزوم ثبت قرارداد ‌اجاره‌ مسکن در سامانه خودنویس
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!